вторник, 6 август 2013 г.

Любовта е живот

Любовта е най-съкровеното, най-чистото и най-искреното чувство на този свят. От край време тя съществува на планетата,за да оправя проблемите,да краси грозното,да прави всичко по-добро отколкото може някога да бъде без нея.Тя е неизменна часто от едно съществуване, но понякога човек не осъзнава ,че това е истинската любов и я остовя да отлети покрай него.Любовта е живот!...
...Тя е като една прекрасна картина ,но с поток от сълзи,горчивина и тъга.Човек си мисли че обича,но понякога наранява до такава степен любимия човек,че е много трудно да се прости и понякога дори невъзможно.А понякога всичко е розово.Защо се получава така?Защо някои хора страдат толкова много сякаш радостта и щастието никога не са влизали в живота им?Едва ли има човек, който да може да отговори... Понякога се чудя какво толкова сам направила ,че трябва да ми се случва това ,което напрактика става.Но човек не може без любов.
Любовта няма граници.Тя не може да се затвори в клетка и да не се пуска никога.Още от малки,децата имат “гаджета”.Те са само преход от мимолетното чувство към намирането на истинската любов,а тя сама по себе си е един кристал - отразява всичко в душите ни.Изпълва сърцата ни.
Според някои хора,да се влюбиш на ранна възраст е направо недопустимо.Правят какво ли не,за да разделят хората,дори и това да е фатална грешка.Няма значение дали си на 14,16 или много по-голям. Когато откриеш любовта се променя цялото виждане за света.Всичко е различно.Родителите искат най-доброто за децата си,но понякога не усещат че вече не е в техните ръце бъдещето на момичетата или момчетата им. Любовта и животът са една приказка с общо начало и преплетени донякъде пътища.Имат много допирни точки,защото животът е нищо без любовта, а тя от своя страна дарява живот.Лошото е, че не всеки умее да разказва.За разлика от живота любовта не е само миг от вечността,а е вечна.Но след време бива погълната от забравата...
Каквито и моменти да имаме ,каквито и неща да са ни се случили,винаги има за какво да се живее.Дори и за да страда влюбеното сърце.Винаги има неща,а също и хора , за които си струва човек да е на този свят.Едно от тези неща е любовта!

0 коментара:

Публикуване на коментар

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More